marți, 22 aprilie 2014

Metódy zväčšenia penisu

Mnoho mužov má problém s veľkosťou svojej „výbavy“ v nohaviciach a aj preto hľadajú títo muži spôsoby, ako by si mohli tento svoj cenný majetok ešte zväčšiť.  Avšak v súčasnosti je dostupných a možných niekoľko možností začínajúc prírodnými metódami, ktoré zahrňajú rôzne tréningy a naťahovania, cez nemocničné medikálne zákroky plastického chirurga až po aplikácie tabletkových prípravkov. Napriek tomu sa doteraz urobilo iba málo výskumov v danej oblasti, čo je určite škoda. Výskumy sa pomaly, ale isto začínajú robiť a posúvať ďalej a dopredu, keďže existuje obrovské množstvo mladých i mužov v stredných rokoch, ktorý stále vyhľadávajú vhodný spôsob na to, aby si dokázali svoj penis poriadne zväčšiť.
Prvou metódou zväčšenia sú tabletky, ktoré sú v súčasnosti na trhoch väčšiny krajín na svete. Tieto neskutočné výživové doplnky vám poriadne dobijú energie a diametrálne zvýšia vaše ego. Budete sa po nich cítiť skvele, keďže sa váš pohlavný úd zväčší a vy sa zaň už nikdy nebudete musieť hanbiť. Práve naopak! Konečne ho môžete ukazovať s presvedčením, že práve vy ste buď jeden z najväčších v miestnosti, alebo ste dokonca jednoznačne najväčší. Takéto pilulky ponúka v dnešnej dobe už veľmi veľa spoločností a niektoré v propagácii svojich výrobkoch dokonca uvádzajú, že ich produkt vám zvýši vaše ego až o tridsať percent! To v praxi znamená, že ak má váš penis teraz 20 centimetrov, po užívaní niektorých liekov môže dorásť do veľkosti obra, teda dvadsaťšesť centimetrov. Je to neuveriteľné? Znie to tak, ale je to skutočne pravda. Tablety VIRILYS sú perfektnou voľbou pre každého, kto chce zistiť, aké je to mať veľkého vtáka.



Ďalším zo spôsobov, ako si zväčšiť svoje mužstvo je použiť takzvanú pumpu na penis. Je to malé zariadenie, ktoré pozostáva z plastovej tuby alebo môžeme to nazvať hadičkou, ktorá má na konci gumené tesnenie dookola. Ak chcete použiť takúto pumpu, ktorá vám zväčší vašu mužnosť, musíte vložiť svoj penis zľahka dovnútra. Tesnením sa vytvorí vo vnútri vákuum a po stlačení gombíka sa vám penis začne sťahovať. Takto pokračujete a stálym pumpovaním sa do vášho penisu nahrnie veľa krvi, ktorá spôsobuje predĺženie vašej cennosti, ktorú si takto zdokonaľujete. Za tento čas penis pekne zväčšuje, a to všetko len vďaka jednoduchému vťahovaniu, ktoré je vyvolávané penisovou pumpou. Samozrejme tesnenie na pumpe je veľmi dôležité a v žiadnom prípade nesmie byť porušené, inak by došlo k narušenie vákua, čo by celú procedúru zmarilo. Avšak táto technika sa považuje za mierne bolestivú. Napriek tomu je isté že výsledný efekt bude určite stáť za to! Napumpujte si poriadne svoj penis a skrášlite si ho do poriadnej veľkosti.

Treťou metódou a zároveň aj jednoznačne najspoľahlivejšou metódou je operačný zásah plastického chirurga. Takáto operácia sa volá aj phalloplastika. Po takejto voľbe siahajú a vyhľadávajú ju hlavne starší muži, keďže tí mladší buď ešte nemajú dostatok finančných prostriedkov na zafinancovanie takéhoto zákroku, alebo ich jednoducho ich penis ešte natoľko netrápi, aby doňho zainvestovali tak veľa a kúpia si niečo iné. Naopak, práve pre bohatšie vrstvy ľudí je to veľmi obľúbená a spoľahlivá metóda ako si dať zväčšiť svoj penis. Robí to plastický chirurg, ktorý svojím zásahom predĺži pohlavný úd a to ho urobí oveľa dlhším úplne natrvalo. Ďalším krokom je následne odobratie tuku z inej časti tela. Po tejto akcii operujúci lekár vstrekne tento tuk do ostatných častí pohlavného údu, teda všade okolo neho. Vďaka tomuto nám penis pekne zhrubne a tukové tkanivo v ňom sa vôbec nerozpustí a pekné ostane na penise. Takto dosiahnete krásny penis, ktorý je dlhší a zároveň aj hrubší a zvýši to nielen vaše ego, ale aj pôžitok vašej partnerky.

Metód na predĺženie, respektíve na zväčšenie vášho penisu je naozaj veľa a záleží len na vás, pre ktorú sa rozhodnete a vďaka, ktorej bude váš vták oveľa mužnejší a bude sa viacej páčiť. Treba si zvážiť, čo človek chce naozaj dosiahnuť a aký efekt to má mať. Je isté, že pri niektorých metódach treba byť aj opatrný, ale keď všetkým rizikám starostlivo predídete, určite nebudete nikdy ľutovať. Preto je tu jedinečná príležitosť ako si váš penis zväčšiť bezpečne a tak, že si to môžete dovoliť. Tablety VIRILYS toto všetko zabezpečia a sú tou najlepšou voľbou na zväčšenie vášho penisu. Veď predsa to, čo máme medzi nohami  je pre nás znakom mužnosti a takisto je známe, že ženám sa páčia chlapci s veľkými bakulami. Môžete si objednať výživové doplnky vo forme tabliet, ktoré vám v tom pomôžu, alebo môžete použiť techniku s penisovov pumpou, ktorá vám penis vyťahá. Koniec koncov môžete ísť aj k plastickému chirurgovi, ktorý vám za istú peňažnú čiastku urobí z vášho penisu poriadneho vtáka, ale vďaka tabletám VIRILYS sa váš penis zväčší o niekoľko centimetrov bezpečnejšie a lacnejšie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu